Nacionalni ambasadori obnašaju počasnu dužnost koja njihovim zemljama omogućava ravnomjernu vidljivost i zastupljenost u Međunarodnom centru za crowdfunding. Dolaze iz redova istaknutih osoba iz poslovnog, civilnog, javnog i akademskog sektora čije je područje interesa crowdfunding i inovativni modeli financiranja projekata.

Studentima i učenicima srednjoškolskih i visokoškolskih ustanova koje su članice ICFC-a omogućavamo praksu te im pomažemo u pisanju seminarskih ili završnih radova vezanih uz crowdfunding.

Pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo koje će sadržavati Vašu viziju razvoja ICFC-a i crowdfundinga u budućnosti.

Ako dijelite oduševljenje za crowdfunding i želite steći vrijedno radno iskustvo kako biste postali konkurentniji na tržištu rada, pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo i uključite se u volonterski program ICFC-a.

Pogodnosti zaposlenika ICFC-a

Brinuti za klijente prije svega znači brinuti za zaposlenike

Četverodnevni radni tjedan

Mogućnost rada od kuće dva dana u tjednu

Fleksibilno radno vrijeme

Edukacija i usavršavanje

Stimulacije i nagrade za inovacije i unapređenje procesa

Božićnica, uskrsnica, regres i 13. plaća

Uplata premija u 3. mirovinski stup

Plaćeni troškovi prijevoza

Sistematski pregledi

Potpora za novorođenče i godišnji dar djetetu

Jubilarne nagrade

ICFC Kartica*

*ICFC kartica za zaposlenike koja omogućava popust na korištenje usluga partnera ICFC-a (bankarske usluge i povoljniji uvjeti kreditiranja, trgovine, ugostiteljski objekti, sportske aktivnosti, putovanja, čistionice rublja, stomatološke i oftamološke usluge, autoservisi, vulkanizeri, autopraonice, wellness, kozmetičke i frizerske usluge)