adriatank

Adria Dunk Tank

Adria Dunk Tank je inovacija Centra za društvene inovacije i održivi razvoj koja na zabavan i proaktivan način omogućuje edukaciju građana o ugroženim biljnim i životinjskim vrstama Jadrana.

smileforall

Smile For All

Danas sam tu! Za tebe! je crowdfunding kampanja Udruge Smiješak Za Sve putem koje su uspješno prikupljena financijska sredstva za preuređenje dijela prostora Centra za rehabilitaciju Stančić u Centar za volontere s prenoćištem.

smartwallet

Baggizmo® Wiseward™

je pametni novcanik s preko 10 pametnih funcija koji štiti kreditne kartice i osobne dokumente. Opremljen je tehnologijom koja omogućava prepoznavanje krivotvorenih novčanica, a namijenjen je urbanim ljudima, prije svega onima koji prate i koriste nove tehnologije, ali i svima ostalima koji žele sigurniji i funkcionalniji novčanik koji štiti njegov sadržaj od krađe

stemrevolution

STEM Revolution

Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) pokrenuo je crowdfunding kampanju STEM revolucija za masovno uvođenje BBC micro:bit tehnologije u hrvatske škole.

pregrada

City of Pregrada

Kampanju Ti i ja, zajedno za vrtić u Pregradi pokrenuo je Grad Pregrada s ciljem prikupljanja sredstava za izradu toplinskog fasadnog sustava i renovaciju krova na Dječjem vrtiću Naša radost.

baggizmo

Baggizmo®

svakodnevna torba namijenjena za svakodnevno nošenje osobnih mobilnih elektroničkih uređaja i osobnih predmeta. Jednostavna za nošenje, ergonomski napravljena od vrhunskih materijala s modernm minimalnisticnim dizajnom te se uklapa u sve stilove.